1. HABERLER

  2. “YEŞİL EREĞLİ” HÜVİYETİNE KAVUŞUYORUZ

“YEŞİL EREĞLİ” HÜVİYETİNE KAVUŞUYORUZ

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Gazetemize yaptığı özel açıklamada “ Ereğli’miz eskiden olduğu gibi yeniden “Yeşil Ereğli” hüviyetine...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Gazetemize yaptığı özel açıklamada “ Ereğli’miz eskiden olduğu gibi yeniden “Yeşil Ereğli” hüviyetine kavuşacak” dedi.

Yoğun bir programla geçtiğimiz haftayı Ankara’da geçiren Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli için önemli temaslarda bulundu. Programı çerçevesinde AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu ile birlikte Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürü İsmail Üzülmez’i makamında ziyaret eden Özgüven, ziyarette Ereğli’nin eskiden olduğu gibi yeniden Yeşil Ereğli hüviyetine kavuşturulması noktasında nelerin yapılabileceği hususunu masaya yatırdı.

Ziyaretle ilgili olarak Gazetemize değerlendirmelerde bulunan Özkan Özgüven, “Sayın Milletvekilimiz Cem Zorlu bey ile Orman Genel Müdürümüzü Makaminda ziyaret ederek Fidanlık arazisinin durumunu ve bölgemizin ağaçlandırılması konularını gorüstük. İnşaallah Ereğli’miz bizim belediyeciliğimiz döneminde eski hüviyetine kavuşacak” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.