1. HABERLER

  2. Başkan Özgüven Mahallelere Çıkarma Yaptı

Başkan Özgüven Mahallelere Çıkarma Yaptı

Belediye Başkanı Özkan Özgüven mahalle gezilerini sürdürüyor. Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ile birlikte mahalleleri ziyaret ederek...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven mahalle gezilerini sürdürüyor. Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ile birlikte mahalleleri ziyaret ederek mahalle sakinleri ile istişare eden Özgüven, “sorunlara çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.

Başkan Özgüven’in ilk durağı Melicek Mahallesi oldu. Köy konağında vatandaşların sıcak ilgisi ile karşılanan Özgüven kendisine iletilen sorunları dinledi. Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri tarafından not edilen sorunları çözüme kavuşturacaklarını ifade eden Başkan Özgüven, başta ulaşım, içme suyu, kanalizasyon, kilitli taş, düğün salonu olmak üzere vatandaşların sorunlarına neşter vuracaklarını kaydetti.

Mahalledeki parsellerin vatandaşlara tahsisi konusunda Başkan Özgüven’den yardımcı olmalarını isteyen vatandaşlar, bu parsellerin ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara satılmasını talep ettiler. Başkan Özgüven parsellerin ihtiyaç sahibi vatandaşlara öncelik tanınarak satılması noktasında hemen bir çalışma yapılmasını isteyerek, “Parsellerin satışı sizlere yapılacak” dedi.

Daha sonra Taşağıl Mahallesine geçen Özgüven, yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Vatandaşların ulaşım, yol, altyapı, futbol sahası gibi taleplerini dinleyen Özgüven “bu sorunlara neşter vuracağız” dedi.

Vatandaşların sulama sistemi konusunun hangi aşamada bulunduğu sorusunu yanıtlayan Özgüven, “Kapalı Sulama Sistemi Ereğli’nin olmazsa olmazıdır. Bu konudaki girişimlerimiz devam ediyor. Başta sayın Bakanımız olmak üzere Başbakanımızın da görüşleri nettir. Allah’ın izniyle 2015 yılından itibaren projenin startını vereceğiz” diye konuştu.

Başkan Özgüven, Çayhan Mahallesinde de halkla kucaklaştı. Mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinleyen Özgüven, sorunların takipçisi olduklarını ve çözüm noktasında çalıştıklarını vurguladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.