1. HABERLER

  2. KARAMAN VALİSİ KOCA’DAN ÖZGÜVEN’E ZİYARET

KARAMAN VALİSİ KOCA’DAN ÖZGÜVEN’E ZİYARET

“Özgüven Ereğli için büyük bir şans ” diyen Karaman Valisi Murat Koca Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.AK Parti Konya Milletvekili...

A+A-

“Özgüven Ereğli için büyük bir şans ” diyen Karaman Valisi Murat Koca Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu ile birlikte Başkan Özgüven’i ziyaret eden Koca, Ereğli’nin şanslı bir ilçe olduğunu söyledi.

Başkan Özgüven’in uzun yıllar Ereğli’de başarılı hizmetlerde bulunduğunu kaydeden Koca, “Belediye Başkanımız sayın Özkan Özgüven’in Ereğli için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Uzun yıllar görev yaptığı Ereğli’de büyük hizmetlere imza atan Özgüven Belediye Başkanlığı döneminde de bu hizmetleri artırarak sürdürecektir. Bir Ereğlili olarak sayın Özgüven’e sahip çıkılmalı ve desteklenmeli diye düşünüyorum. Büyükşehir Yasası ile birlikte Ereğli güzel hizmetler kazanacaktır. Bu konuda sayın vekilimizin de katkıları ile Ereğli’de değişim ve hizmet akışı süreci hız kazanacaktır” dedi.

“Ereğli’nin yetiştirdiği değerlerden olan sayın Valimizi Ereğli’de ağırlamaktan mutluluk duyuyorum” diyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, “Sayın Valim Bakan Yardımcımız Halil Etyemez’in babasının cenazesine katılmak üzere ilçemize geldi ve Belediyemizi ziyaret etti. Kendisini Belediyemizde ve Ereğli’mizde ağırlamaktan mutluyuz. Sayın valimizin duygu ve düşüncelerine teşekkür ediyorum. Ereğli’ye güzel ve iz bırakacak çalışmalar yapacağız. Bu konuda kendilerinin de düşüncelerinden faydalanmak isteriz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.