1. HABERLER

  2. BAŞKAN ÖZGÜVEN MESAİ’YE BİRİMLERİ GEZEREK BAŞLADI

BAŞKAN ÖZGÜVEN MESAİ’YE BİRİMLERİ GEZEREK BAŞLADI

Belediye Başkanı Özkan ÖZGÜVEN  göreve geldiği günden itibaren yaşanan yoğun ilgiden dolayı Belediye personeline sabah mesaisiyle birlikte ...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan ÖZGÜVEN  göreve geldiği günden itibaren yaşanan yoğun ilgiden dolayı Belediye personeline sabah mesaisiyle birlikte  zaman ayırarak birimleri tek tek dolaştı. Birimleri gezen ÖZGÜVEN çalışanlarla tanıştı ve yaptıkları görevlerle ilgili bilgi aldı.

 Başkan ÖZGÜVEN göreve başladığı gün itibari ile izdiham denebilecek bir yoğunluk yaşıyor. Belediye personeli ile de bir araya gelmek ve tanışmak için zaman ayıran Başkan ÖZGÜVEN  , Sabah mesaisi ile birlikte tüm birimleri gezerek tanıştı. Birimler hakkında personelden fikir aldı. Belediyemizde her birimin işlerinin görülmesi ve memnun kalması bizim önceliğimiz olmalıdır. Ayrıca personelimiz mesai saatlerinde gelen vatandaşlarımıza sevecen ve güler yüzlü olmasını önemle vurguladı. Başkan ÖZGÜVEN görevleri belli olan Başkan yardımcılarını ve daire müdürlerini gezerek tebrik etti ve yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

ÖZGÜVEN makamına geçerken başkanlık makamı salonunda bekleyen vatandaşları da onure ederek sohbet etti ve sorunlarını dinledi. Daha sonra makamına geçerek günün ilk randevularını kabul ederek işe başladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.