1. HABERLER

  2. ÖZGÜVEN’’E ZİYARETLER SÜRÜYOR

ÖZGÜVEN’’E ZİYARETLER SÜRÜYOR

EREĞLİ ESNAF VE SANATKARLAR DERNEĞİ BAŞKAN ÖZGÜVEN’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİEreğli Esnaf ve  Sanatkarlar Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri Belediye...

A+A-

EREĞLİ ESNAF VE SANATKARLAR DERNEĞİ BAŞKAN ÖZGÜVEN’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Ereğli Esnaf ve  Sanatkarlar Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri Belediye Başkanı Özkan ÖZGÜVEN’i Makamında ziyaret ettiler ve hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Başkan ÖZGÜVEN , Belediyeyi devraldıktan sonra Ereğli’li Hemşerilerimiz yoğun ilgi göstererek hiç yalnız bırakmadılar. Ziyaretler her gün sabahın erken saatlerinde başlayarak , akşam geç saatlere kadar devam ediyor. ÖZGÜVEN , Ereğli halkının ziyaretinden dolayı memnuniyetini şöyle dile getirdi : Her bir hemşerimizi en yakınım olarak görüyorum ve onlara Laik olmaya çalışıyorum. Oda yöneticileri, Dernek yöneticileri yani tüm vatandaşlarımızın başımın üzerinde yeri var, herkesi seviyor ve saygı duyuyorum.

Bu günde Bayram olmasına rağmen hemşehrilerimi ve Dernek yönetim ve üyelerini ağırlamaktan memnunum. Allah bu sevgi selini her İnsanımıza nasip etsin. Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Derneği yönetim ve üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.