1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAŞKAN ÖZGÜVEN VE EKİBİNE TAKDİR VE TEŞEKKÜR!
BAŞKAN ÖZGÜVEN VE EKİBİNE TAKDİR VE TEŞEKKÜR!

BAŞKAN ÖZGÜVEN VE EKİBİNE TAKDİR VE TEŞEKKÜR!

Mahalle sakinleri hizmetleri dolayısıyla Başkan Özkan Özgüven ve ekibine teşekkür etti.

A+A-

İlçemiz Ereğli’de mahalle sakinleri adına Eğitimci Gazeteci H. Esra Göktepe ilçeye yaptığı çalışmalarından dolayı Belediye başkanı Özkan Özgüven ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Göktepe, Başkan Özgüven’e yol sorunları olduğunu bizzat iletti. Başkan Özgüven ise konuya duyarlı davranarak ekiplerine verdiği talimatla bölgede çalışma başlatıldı.

Yıllardır toz ve çamur nedeniyle yol sorunu yaşandığını söyleyen Göktepe, Çiller mahallesinde yapılan yol çalışmaları dolayısıyla, mahalle sakinleri, adına teşekkür eden Göktepe, Başkan ve ekibi hizmetleri en uç noktalara kadar ileterek takdir topluyor, Özgüven alışılmışın dışında yaptığı kalıcı hizmetler ile biliniyordu, Bizlerde öyle olduğunu çalışmalarıyla gördük. Geçmiş dönemlerde yapılan çalışmalar belli noktalarda oluyordu, şimdi Ereğli gerçekten çok farklı hizmet alıyor görülmemiş bir şekilde şehir merkezinde asfaltlama atağı sürüyor ekipler gece gündüz dur durak bilmeden adeta hizmet aşkıyla çalışıyor, Bunları gerçekten görmek ve takdir etmek gerekiyor.

Bu hizmetleri kenar mahalle dediğimiz bölgelere de taşıyarak sürdüren ekipler gerçekten Ereğli tarihinde görülmemiş bir şekilde çalışarak Ereğli’nin dört bir köşesinde çalışmalar devam ediyor dolayısıyla başkan ve ekibi teşekkür gerçekten hak ediyor diyoruz.

İlçede yaptığı olumlu çalışmaların yanı sıra halk arasında birlik ve beraberlik ortamını sağlayarak partili partisiz herkesi birleştirmesini sağlaması ve ilçe halkının sevgisini kazanan Belediye Başkanı Özkan özgüven yıllardır yol sorunu yaşayan mahallere götürdüğü hizmet ile ilçe halkının daha rahat bir ortamda yaşamaları için hizmet verdiğinizi gördük dedi.

ÖZGÜVEN, ASBESTLİ SU BORULARINI KALDIRMASIYLA DEVRİM YAPTI!

Başkan Özgüven’in alt yapı çalışmalarıyla, Bir Doktor gibi İlçe halkının sağlığını düşünmesi ise hizmetlerin bizce en büyüğü ve hayırlısı olmuştur. Hiçbir belediye başkanının cesaret edemediği ve aklının ucundan geçiremediği yer altındaki görülmeyen o büyük tehlike dediğimiz ‘’ASBESTLİ BORULARI’’ Ereğli tarihinde Adeta devrim yaparak ilçe halkının sağlığını düşünerek yer altındaki o görülmeyen insan sağlığına verdiği zararlı su borularını değiştirmesi kalıcı hizmetlerin en hayırlı oldu.

Başkan Özgüven ve emeği geçen herkesi insan sağlığına verdikleri önem arz eden hizmetler nedeniyle kutluyor ve başarılar diyerek yolunuz açık olsun diyoruz.

Görüyoruz ki seçim döneminde yapılan konuşmalarda, üçlü olacağız güçlü olacağız sloganıyla seçmenin önüne çıkan, Dönemin Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Akyürek ve Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven olarak seçmenden oy istemişti.

Ereğli halkının vermiş olduğu bu olumlu destek sonucu Başkan seçilen Akyürek ve Özgüven’in uyumlu birlik içerisinde yapmış oldukları hayırlı ve yerinde hizmetler Ereğli ve Konya halkından takdir topluyor.

Bizlerde ‘’Sezar’ın hakkını Sezar’a’’ vererek, Ereğli ve Konya halkının güvenlerini boşa çıkartmayan, Önce insan sağlığı diyen çalışmasıyla asbestli boruların değişimiyle sağlık su içmemizi sağlayan, geleceğimiz olan gençlerimize eğitimde verdiği destek ve Ereğli tarihinde tarih yazan kalıcı çalışmalarından dolayı başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.