1. HABERLER

  2. Başkan Özgüven,Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Özgüven,Çalışmaları Yerinde İnceledi

Belediye Başkanı Özkan Özgüven,  Belediye Fen işleri ekiplerinin 500 evler mahallesinde yaptığı yol yama çalışmalarını yerinde inceledi.Mahalle...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven,  Belediye Fen işleri ekiplerinin 500 evler mahallesinde yaptığı yol yama çalışmalarını yerinde inceledi.

Mahalle sakinlerinin de görüşlerini alan Başkan Özgüven mahallelerde ekiplerin yoğun bir şekilde çalıştığını, belli bölgelerde yol yapımı sürerken bazı bölgelerde ise asfalt yamaları ile özellikle yollardaki sıkıntıların giderilmesi yönünde çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Başkan Özgüven, yollara yapılan yama çalışmalarının sadece geçici bir uygulama olduğunu belirterek ilk etapta vatandaşın yollar ile ilgili sıkıntılarını gidermek adına ekiplerimiz yollarda yama çalışmaları yapıyor ancak yama yapmak kalıcı bir çözüm değil ileriki dönemlerde mahallelerimizdeki özellikle çok bozuk olan yolların asfaltlanacağını belirterek vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda imkanlarımız ölçüsünde hizmetlerimiz sürüyor fakat daha öncede belirttiğim gibi ilk aşamada geçici çözümler üretilse de biz her zaman kalıcı çözümlerden yanayız bunu da ilerleyen zamanlarda halkımız görecektir”dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.