1. HABERLER

  2. Başkan Özkan Özgüven, Güne Esnafları Ziyaret Ederek Başladı

Başkan Özkan Özgüven, Güne Esnafları Ziyaret Ederek Başladı

Mesaisine sabahın ilk saatlerinde Ereğli esnafını ziyaret ederek başlayan Belediye Başkan Özkan Özgüven; gerek esnafların sorunları dinliyor, gerekse...

A+A-

Mesaisine sabahın ilk saatlerinde Ereğli esnafını ziyaret ederek başlayan Belediye Başkan Özkan Özgüven; gerek esnafların sorunları dinliyor, gerekse Ereğli ile ilgili yapılabilecek çalışmalar konusunda onlarla sohbet edip görüş alış verişinde bulunuyor.

Tekstil işletmelerine yönelik “Ereğli’ye bir atölyenin kurulmasını ve bu kapsamda üretilecek projelere gereken desteği verileceğini söyledi Ereğli nin ekonomisini en iyi değerlendiren esnaflarımız diyen Başkan Özgüven “ Ereğli’nin tüm esnafları bizim açımızdan büyük önem taşımaktadır” dedi.

“Ereğli’miz de varsa bir sorun siz vatandaşlarımızla ortak projeler çerçevesinde çözüm yolları arayacağız” diyen Başkan Özgüven  “Ereğli’yi birlikte yöneteceğiz. Siz esnafların yüzünün gülmesi Ereğli kamuoyuna olumlu yansıyacaktır. Bu açıdan sizlerin yaşadığı tüm sorunları, biz kendi sorunlarımızmış gibi görüyoruz. Bu sebepten dolayı esnaflarımızın bize projeleriyle gelip bu projeler kapsamında çözüm üretilebilmesi hedefimiz dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.