1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAŞKAN ÖZGÜVEN’DEN ÇOCUKLARA TATİL MESAJI
BAŞKAN ÖZGÜVEN’DEN ÇOCUKLARA TATİL MESAJI

BAŞKAN ÖZGÜVEN’DEN ÇOCUKLARA TATİL MESAJI

EĞİTİMİN HER DAİM DESTEKÇİSİYİZEreğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven 2016-2017 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımlayarak çocuklara ve eğitim camiasına iyi tatiller diledi.

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven 2016-2017 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımlayarak çocuklara ve eğitim camiasına iyi tatiller diledi.

dsc_4850-001.jpg

        Başkan Özgüven yayımladığı mesajında:  “Şehrimizdeki eğitim yuvalarımız geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın geleceğe hazırlandığı güzide kurumlarımızdır. Belediye olarak yavrularımızın yetiştiği eğitim kurumlarına her türlü desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz.  Geleceğimizin teminatı en büyük hazinemiz olan değerli yavrularımız, bir eğitim ve öğretim yılının daha sonuna geldiniz. Geride bıraktığınız bir eğitim yılı ile geleceğinize, yeni bilgiler ve tecrübeler eklediniz. Sizler bizim yarınlarımızsınız. Bugün bir yıllık emeğinizin meyvelerini topluyorsunuz. Öncelikle hepinizi canı gönülden kutluyor, sizlerle birlikte ailelerinizi ve öğretmenlerinizi de tebrik ediyorum, hepinize iyi tatiller diliyorum.” dedi.

dsc_4988-001.jpgdsc_5005-001.jpgdsc_5040-001.jpgdsc_5049-003.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.