1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Ticaret Borsası'ndan İftar yemeği
Ereğli Ticaret Borsası'ndan İftar yemeği

Ereğli Ticaret Borsası'ndan İftar yemeği

Ereğli Ticaret Borsası, Birlik ve beraberliklerin pekiştiği mübarek ramazan ayı münasebeti ile geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde üyeleri ile bir araya geldi.

A+A-

Ereğli Ticaret Borsası, Birlik ve beraberliklerin pekiştiği mübarek ramazan ayı münasebeti ile geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde üyeleri ile bir araya geldi.

borsa-2.jpg

İftar yemeğine; Yemeğe Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Halkapınar Kaymakamı Hakan Güner, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Ağcakale, Ağır Ceza Reisi Gökhan Oflaz, Polis Okulu Müdürü Ali Kurbi, Emniyet Müdürü Hakan Uzun, Askerlik Şube Başkanı Yüzbaşı Fatih Yılmaz, Sivil toplum örgütlerinin başkanları, Daire amirleri, Borsa personeli ve çok sayıda Ticaret Borsası üyesi ve davetli katıldı. İftar yemeğinin ardından konuşan Ereğli Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü, “Ereğli Ticaret borsası olarak Ereğli belediye Başkanımıza mülki amirlerimize,siyasi parti temsilcilerimize, meslek gruplarımıza iftar vermemizin yanı sıra siz değerli protokol üyelerimizle de bir arada olmak istedik. Bizleri kırmayarak iftar yemeğimize katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum diyen Ünlü, Ereğli Ticaret Borsasının yıl içerisinde yaptığı çalışmalardan ve projelerden bahsetti.Kapalı sulama sisteminede değinen Ünlü, Kapalı sulama sistemini ilçemize kazandıran sayın Vekilimize, Belediye Başkanımıza, Ak Parti İlçe Başkanımıza ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.Amacımız bir yandan hep birlikte iftar yapmanın manevi hazzını yaşarken diğer yandan yakın ilişkilerin ve iletişimin güçlenmesine katkı sağlamak ve faydalı bir görüş alışveriş ortamı oluşturmaktır. İftarların bizleri bir araya getirdiği, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiği ortadadır.Borsamız ev sahipliğinde; birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirdiğimiz bu güzel iftar sofrasında bir nezaket örneği göstererek davetimize katılan ve aynı sofranın etrafında bir araya geldiğimiz tüm üyelerimize, misafirlerimize çok teşekkür ediyor” dedi.

borsa-5.jpgborsa-6.jpgborsa-7.jpgborsa-9.jpgborsa-10.jpgborsa-13.jpg

Davetliler okunan dualar eşliğinde iftarlarını açarken,Daha sonra yapılan konuşmaların ardından ise Ereğli Ticaret Borsası üyelerine, Borsa yönetimi tarafından plaketleri verildi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.