1. HABERLER

  2. Başkan Özgüven’den Metro Tv’ye Ziyaret

Başkan Özgüven’den Metro Tv’ye Ziyaret

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven METRO TV’ yi ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Attila Atmaca’yı makamında ziyaret etti.Başkan Özgüven’in...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven METRO TV’ yi ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Attila Atmaca’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Özgüven’in yapmış olduğu ziyareti nedeniyle kendisine teşekkür eden Atmaca, göreve başlayalı kısa bir süre olmasına rağmen İlçemizde önemli konulara el atarak hızlı bir şekilde çözüm bulan çalışmalarıyla , Ereğli halkına parti gözetmeksizin eşit mesafede yaklaşımıyla taktir topladığını söyleyen Atmaca, Başkan Özgüvene görevinde başarılar diledi.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, Ereğli’de 20 yılı aşkın süredir yayın yapan Ereğli’nin ilk televizyonu olan ve yaptığı görevle kamu hizmeti veren, çalışmalarıyla İlçe halkının sorunlarını bizlere iletilmesine vesile olan Metro tv’yi ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Metro Tv’ninEreğli halkı için önemli olduğu vurgusunu da yapan Özgüven, yapılan çalışmaların çok zor olduğunu ve yıllardır Ereğli’ye haber taşıma görevini doğru dürüst ve objektif olarak yaptıklarını, bunu yaparken de saat mefhumu gözetmeden hizmet verdiklerini söyledi.

Özgüven,MetroTv Yönetim Kurulu Başkanı Attila Atmaca ve çalışanlarını kutlayarak yayın hayatında başarılarının devamını diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.