1. HABERLER

  2. Emlak ve Çevre Temizlik Vergi Borcu Bulunan Mükellefler Uyarıldı

Emlak ve Çevre Temizlik Vergi Borcu Bulunan Mükellefler Uyarıldı

Son Gün 30 KasımBelediye Başkanı Özkan Özgüven, Emlak ve Çevre Temizlik vergi borcu bulunanları uyardı.Yürürlüğe giren ve 30 Kasım’da sona erecek...

A+A-

Son Gün 30 Kasım

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Emlak ve Çevre Temizlik vergi borcu bulunanları uyardı.

Yürürlüğe giren ve 30 Kasım’da sona erecek olan Torba Yasası’ndaki yapılandırma sayesinde Emlak ve Çevre Temizlik borçlarının ceza ve faizlerinin silinerek yeniden yapılandırıldığı uyarısında bulunan Başkan Özgüven Emlak ve Çevre Temizlik vergi borcu bulunanların bu yapılandırmadan yararlanmaları için son günü beklememeleri gerektiği uyarısında bulundu.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Emlak ve Çevre Temizlik vergi borcu bulunan mükelleflerin bu imkandan yararlanmalarını isteyerek, 30 Kasım’da müracaatların sona ereceğini söyledi.

Yeniden yapılandırma sayesinde, vergi borcu bulunan mükelleflerin, faiz ve cezadan kurtulmanın yanı sıra, borçlarını taksitlendirebileceklerine dikkat çeken Özgüven, “Torba Yasasının yürürlüğe girmesinin ardından Mali Hizmetler Müdürlüğümüz gerekli altyapı çalışmalarını tamamlayarak vergi borcu yapılandırmalarına başladı.

Emlak ve Çevre Temizlik vergi borcu bulunan mükellefler için çok büyük avantajlar sağlayan yapılandırmadan, vatandaşlarımızın faydalanmalarını istiyoruz. Borçlarını yapılandırmak isteyen mükelleflerin nüfus cüzdanları ile birlikte Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğümüze müracaat etmeleri yeterli olacaktır. Yasa kapsamında yapılandırılacak olan Emlak ve Çevre Temizlik Vergi borçları, peşin veya taksitli olarak ödenebilecek. Taksit yaptırmak isteyen mükellefler 2’şer aylık dilimler halinde 6, 9, 12 ve 18 eşit taksitte borçlarını ödeyebilecekler” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.