1. HABERLER

  2. Ereğli SGM’den Bilgilendirme Toplantısı

Ereğli SGM’den Bilgilendirme Toplantısı

Ereğli SGM Ereğli İlçe Devlet Hastanesi Çalışanlarına Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi.Ereğli Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü tarafından...

A+A-

Ereğli SGM Ereğli İlçe Devlet Hastanesi Çalışanlarına Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi.

Ereğli Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü tarafından 25.11.2014 tarihinde Ereğli İlçe Devlet Hastanesi çalışanlarına yönelik eğitim ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Ereğli İlçe Devlet Hastanesi Toplantı Salonu’ nun da saat 11:00’ de başlayan toplantıda 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık sigortası Kanunun 18. Maddesine göre kısa vadeli sigorta kollarından verilmekte olan geçici işgöremezlik ödeneklerinin ödenmesi için sağlık hizmet sunucularınca Kurumumuza gönderilen istirahat raporlarının elektronik ortamda düzenlenmesi için Kurumumuzca uygulamaya koyulan E-Ödenek 2. Versiyon Programı kullanımı hakkında bilgilendirme yapıldı. Ereğli İlçe Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Hilmi UYAR, Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Oğuzhan DURSUN ve İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Murat ÖZDEMİR ve ilgili hastane çalışanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşma yapan Ereğli Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Serdar FINDIK Kurumu ve Merkez Müdürlüğü hakkında bilgiler verdi.

Merkez Müdürlüğü Personellerinden Osman SAÇIKARA, E-Ödenek 2. Versiyon Programı Kullanımı hakkında sunum yaparak konu hakkında soruları yanıtladı. Toplantı sonunda kısa bir konuşma yapan Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Hilmi UYAR toplantının çok faydalı olduğunu belirterek emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.