1. HABERLER

  2. Başkan Özgüven’den Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Özgüven’den Ramazan Bayramı Mesajı

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli halkının mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dilekleriyle kutladığını ifade etti.Başkan Özgüven, Ramazan...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli halkının mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dilekleriyle kutladığını ifade etti.

Başkan Özgüven, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında sevgileri ve kardeşlik duygularını pekiştiren Ramazan Bayramı’nın yurdumuza ve insanlığa sağlık barış ve huzur getirmesi dileğinde bulundu. Ramazan ayı boyunca yaşanan birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yaşamın her anında ve her alanında sürdürülmesini temenni eden Özgüven şunları kaydetti:

“Bayramlar; insanların dargınlık ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak birbirine yaklaştığı, yüreklerindeki sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının güçlenmesine vesile olan çok özel günlerimizdir. Bu duygularla, Ereğlili hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutlar, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunarken, İslam coğrafyasında Müslüman kardeşlerimize yönelik yapılan saldırıların da son bulmasını temenni ediyorum” dedi.

Bayramın ilk günü Yunus Emre Parkındaki protokol bayramlaşmasının ardından Rehabilitasyon Merkezi, Huzurevi ve Şehit Aileleri Derneği ile Muharip Gaziler Derneğini ziyaret edeceklerini sözlerine ekleyen Başkan Özgüven, “Bayramın ikinci günü ise şehir dışında yaşayan ve Ereğli’ye hasret Ereğlili Hemşerilerimiz ile Oğuz Ata Sosyal Tesislerinde akşam 18.00’de bir araya gelip, çay içmeyi planlıyoruz. Şehir dışındaki tüm hemşerilerimizi bu etkinliğimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.