1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAŞKAN ÖZGÜVEN’E ÖDÜL.
BAŞKAN ÖZGÜVEN’E ÖDÜL.

BAŞKAN ÖZGÜVEN’E ÖDÜL.

   Çevreci yaklaşım ve Yenilenebilir Enerji Kaynakları olarak Ereğli Belediyesi’nin kurduğu 1000 konutun ihtiyacını karşılayacak kapasitedeki Güneş Enerjisi Sistemi(GES) projesi ölçü alınarak Kent & Başkan platformu tarafından seçilen...

A+A-

        Çevreci yaklaşım ve Yenilenebilir Enerji Kaynakları olarak Ereğli Belediyesi’nin kurduğu 1000 konutun ihtiyacını karşılayacak kapasitedeki Güneş Enerjisi Sistemi(GES) projesi ölçü alınarak Kent & Başkan platformu tarafından seçilen Türkiye’de yılın 40 Belediye Başkanı arasında giren Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ödül aldı.

31.12.2018-kent--baskan-odul-1.jpg

         Bilecik’te düzenlenen törende ödülü Belediye Başkanı Özkan Özgüven adına Fen İşleri Müdürü Hidayet Kaleli BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin elinden aldı.

31.12.2018-kent--baskan-odul-2.jpg

         Ödülle ilgili duygularını dile getiren Başkan Özgüven: “Böyle anlamlı ve değerli ödülle bizleri onurlandırdığı için Kent & Başkan Dergisi’ne teşekkür ediyorum. Bu ödülün Ereğli’miz için önemli olan GES projesi kapsamında verilmesi daha da anlamlı oldu ve bizleri bir kat daha mutlu etti. Göreve geldiğimiz günden bu yana önemli hizmet ve projeleri şehrimize kazandırmak adına özveri ile çalışıyoruz. Bu anlamda birçok ilki ve değerli hizmetleri Ereğli’mize kazandırdık. Hizmet ve projelerimizin vatandaşlarımız ve böyle değerli yayın organlarımız tarafından takdir görmesi doğru yolda olduğumuzu göstermektedir. Ereğli çok değerli, bizler de bu değere değer katmak adına gayretle, sevgiyle, samimiyetle gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu noktada en büyük gücümüz hemşehrilerimizin bize duyduğu inanç ve verdikleri desteklerdir. Bize destek olan tüm hemşehrilerimize ve bizi bu ödüle layık gören herkese yürekten teşekkür ediyor, saygı ve muhabbetle selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.