1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. VALİ TOPRAK’TAN BELEDİYE’YE ZİYARET.
VALİ TOPRAK’TAN BELEDİYE’YE ZİYARET.

VALİ TOPRAK’TAN BELEDİYE’YE ZİYARET.

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak Belediye’ye ziyaret gerçekleştirdi. Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu’nun mezuniyet törenine katılan Toprak, daha sonrasında Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

A+A-

                Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak Belediye’ye ziyaret gerçekleştirdi. Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu’nun mezuniyet törenine katılan Toprak, daha sonrasında Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

31.12.2018-vali-topraktan-belediyeye-ziyaret-2.jpg

         Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak: “Bildiğiniz gibi Polis Meslek Eğitim Merkezimizden mezun olan 223 tane gencimizin törenine katılmak üzere Ereğli’ye intikal ettik. Uzun zamandır aklımızdaydı Kaymakamımızı, Belediye Başkanımızı daha doğrusu İlçemizi ziyaret etmek. Bu vesileyle bunu yerine getirdik, inşallah vatana, millete hizmet edecek çakı gibi 223 gencimiz kura çekerek yeni yerlerine gidecekler. Tabi Polis Meslek Yüksek Okulu’nun Ereğli’de olması da iyi bir imkan, tekrar gördüğümüz kadarıyla gençlerimizi çok iyi yetiştiren Okul Müdürümüzü ve orada eğitim veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ereğli’yi ilk kez görüyorum, İl namzeti olan büyük bir ilçe olarak methini hep duyardık. Bunu da hak eden bir ilçemiz olduğunu gördük. Şehirleşmesi gayet güzel, sanayisi iyi bir durumda Organize Sanayi Bölgesi var, eğitimde de iyi bir durumda iki fakülteye sahip olduğunu öğrendik. İnşallah ilçemizin daha da gelişmesi ekonomik, sosyal, kültürel her yönden layık olduğu yere gelebilmesi için bizler başta olmak üzere Kaymakamımız, Belediye Başkanımızla birlikte hep beraber enerjimizi, çabamızı ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.

31.12.2018-vali-topraktan-belediyeye-ziyaret-1.jpg

         Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Özkan Özgüven: “Öncelikle mesleklerine ilk adımı atacak Ereğli’mizde Polis Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun olan 223 Polisimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Vatanına, milletine hizmet edecek olan gençlerimize meslek hayatlarında başarılar diliyorum. Bu vesileyle Sayın Valimizi şehrimizde misafir etmekten ve bu güzel izlenimlerinden, değerlendirmelerinden dolayı çok mutluyuz. Sayın Valimizin de belirttiği gibi Ereğli’mizi hak ettiği noktalara çalışmak adına göreve geldiğimiz ilk günden beri olduğu gibi bundan sonra Valimizin, Kaymakamımızın da destekleriyle var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Tekrardan Sayın Valimize hoş geldiniz diyor, saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

31.12.2018-vali-topraktan-belediyeye-ziyaret-3.jpg

31.12.2018-vali-topraktan-belediyeye-ziyaret-5.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.