1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan YILMAZ’dan 23 Nisan mesajı
Başkan YILMAZ’dan 23 Nisan mesajı

Başkan YILMAZ’dan 23 Nisan mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Musa YILMAZ 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

A+A-

KUTLU ECDADIN, KUTLU YARINLARA ARMAĞANI: 23 NİSAN

101 yıl önce bugün, egemenliğin kaynağı olarak büyük Türk milletini gören, kahraman ecdadımız hiçbir fert, hiçbir zümre, hiçbir heyet, oluşumun veya kuruluşun milletin üzerinde bir otorite olarak yer alamayacağına karar vermişlerdir.

Hiçbir ülke yoktur ki devletini kurmadan, meclisini açacak kadar kudretli olsun, bu büyük dava adamlarının kutlu hareketi, aynı zamanda kendi azim ve kararları ile geleceğini kurtarmak isteyerek, hıyanete meydan okumuş, İstiklale bayrak açmıştır.

Kutlu ecdat, 23 Nisan 1920’e Büyük Millet Meclisimizi açarak, milletimizin bekası için şüphesiz en kritik gelişmelerden birisine imzasını atmış, Büyük Meclisimiz İstiklal ve İstikbal mücadelemizin karargâhı, Cumhuriyetimizin ilanının da önemli bir yönetim merkezi olmuştur.

Bu çok özel günün, çocuklarımıza bayram olarak hediye edilmesi ise, oldukça önemli bir gelişmedir. Çocuklarımıza daha yaşanabilir, bir ülke ve dünya bırakmak, onları geleceğe hazırlamak herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi ile mümkündür.

Çocuklarımızı ülkesini, milletini seven, onlar için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek, dünya yüzünde saygın ve güçlü Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin onurlu, başı dik vatandaşları kılmak bizlere düşen görevlerdir.

Bu düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 101. yılını kutluyor,  Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, bu vatan için canını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.