1. HABERLER

  2. BEKDİK GENÇLERİNDEN KÜLTÜREL FAALİYETLER…

BEKDİK GENÇLERİNDEN KÜLTÜREL FAALİYETLER…

– Oğuz Dulkadiroğlu Bekdik Kültürünü Yaşatma Derneği (ODBEKDER) Gençlik Kolları kültürel faaliyetlere devam ediyor. ODBEKDER Gençlik Kolları...

A+A-

– Oğuz Dulkadiroğlu Bekdik Kültürünü Yaşatma Derneği (ODBEKDER) Gençlik Kolları kültürel faaliyetlere devam ediyor.

 

ODBEKDER Gençlik Kolları Başkanı Muzaffer Bozdağ, çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Bozdağ, Ereğli’de yaşayan gençlerle köylere geziler düzenlediklerini ve kültürlerini daha yakından tanımaya çalıştıklarını belirterek, “Binlerce yılda oluşan kültürümüzü şehirde büyüyen arkadaşlarımıza tanıtmak ve kültürümüzün unutulmadan bizden sonraki kuşaklara da aktarılması için gezi faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi. Bozdağ, bu kapsamda yapılan köy gezilerinin hem gençleri hem de ziyaret ettikleri köylerde sohbet ettikleri büyüklerini mutlu ettiğini ifade etti.

 

HIZIR DOĞRU’DAN SEMİNER

Öte yandan Ereğli’deki dernek merkezinde de zaman zaman gençleri bilgilendirici etkinlikler yaptıklarını bildiren Muzaffer Bozdağ, şunları söyledi:

“Bu kapsamda son olarak Anadolu Ereğli Güçbirliği Derneği Başkanı ve Telekom Müdürü Sayın Hızır Doğru derneğimizde Ekip Çalışması konulu bir seminer verdi. Bu seminerde bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşan Hızır Bey’e teşekkür ediyoruz. Bu kapsamdaki etkinliklerimiz önümüzdeki günlerde de sürecek.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.