1. HABERLER

  2. Belediye Ekiplerinden Yoğun Mesai

Belediye Ekiplerinden Yoğun Mesai

Ereğli Belediyesi’nin Oğuz Ata Sosyal Tesislerinde yürüttüğü üst yapı çevre düzenleme çalışmaları aralıksız sürüyor.Bölge de yapılan düzenleme...

A+A-

Ereğli Belediyesi’nin Oğuz Ata Sosyal Tesislerinde yürüttüğü üst yapı çevre düzenleme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Bölge de yapılan düzenleme çalışmalarının yanı sıra Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler  Ramazan Şenlikleri nedeni ile Oğuz Ata Sosyal Tesislerinde zarar gören çim alanlarında da yenileme çalışmalarını başlatarak çimlendirme işlemi gerçekleştiriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü temin ettiği çimleri uygun bölgelere serme işlemi aralıksız yapıyor.

Çalışmalar hakkında gazetecilere bilgi veren Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı yetkililer, Ramazan ayı boyunca Oğuz Ata Sosyal Tesislerinde düzenlenen Ramazan Şenlikleri nedeni ile çimlik alanların bazı bölgelerinde deformeler tespit ettiklerini, buna bağlı olarak ise temin ettikleri çimleri gerekli görülen yerlere serdiklerini belirttiler.

Söz konusu tesis alanında tam anlamı ile hizmette kaliteyi yakalamayı hedeflediklerini söyleyen yetkililer, temizlik ve benzeri kriterlere önem verdikleri kadar Ereğli halkının görsel estetiğini de önemsediklerini kaydederek, alanda çalışmaların bir süre daha devam edeceğini bildirdiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.