1. HABERLER

  2. Eski Öğretmen Evi Sahası Otopark Olacak

Eski Öğretmen Evi Sahası Otopark Olacak

 Eski Öğretmen Evinde budama ve çevre düzenleme çalışmalarını yürüten Belediye Ekipleri sahayı geçici olarak otopark alanı olarak hazırlıyor.Ereğli’de...

A+A-

 

Eski Öğretmen Evinde budama ve çevre düzenleme çalışmalarını yürüten Belediye Ekipleri sahayı geçici olarak otopark alanı olarak hazırlıyor.

Ereğli’de son yıllarda artan motorlu taşıt sayısının beraberinde getirdiği otopark sorununa da çözüm üretmeye çalışan Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in talimatları ile Eski Öğretmen Evi bahçesinde devam eden çalışmaların tamamlanmasıyla söz konusu saha geçici olarak otopark olarak kullanıma açılacak. Konu ile ilgili olarak bilgi veren Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli’nin sorunları ile yakından ilgilendiklerini belirterek, ilçenin son yıllarda en büyük sorunlarından biri haline gelen otopark ihtiyacına geçici bir süre ile Eski Öğretmen Evi Bahçesinde devam eden çalışmaların tamamlanmasının ardından cevap vermeye çalışacaklarını dile getirdi.

Belediye olarak söz konusu alan için altı katlı otopark üstü ise yeşillik alan şeklinde bir proje çalışması içerisinde olduklarını belirten Özgüven, projenin hayata geçmesi ile birlikte büyük bir hizmeti daha Ereğli halkına getirmenin mutluluğunu yaşayacaklarını kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.