1. HABERLER

  2. Özgüven: Halkımız İçinden Birini Seçecek

Özgüven: Halkımız İçinden Birini Seçecek

Başbakan Erdoğan İlk Turda Seçimi AlacakBelediye Başkanı Özkan Özgüven Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak amacıyla...

A+A-

Başbakan Erdoğan İlk Turda Seçimi Alacak

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak amacıyla Ziraat Bankasında açılan bağış hesabına para yatırdı.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in önderliğinde kalabalık bir ekiple banka şubesine gidenler, gönüllerinden geçen miktarı Erdoğan'ın hesabına yatırarak destek oldular. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak amacıyla toplandıklarını belirtti. Özgüven, “Bildiğiniz üzere seçim süresince Cumhurbaşkanı adayları devletin hiç bir imkânından faydalanmadan kendi imkânları ile seçim kampanyalarını yürütürler ve vatandaşlar da açılan bağış hesabına gönüllerinden geçen miktarı yatırarak destekledikleri adaya gönüllerinden geçen bağışı yaparlar.

Biz de bugün, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan için gönüllerimizden geçen miktarları bağışladık ve inşallah kendisini 10 Ağustos tarihinden sonra da Cumhurbaşkanı olarak göreceğiz” dedi.

Özgüven Esnaftan Başbakan’a Destek İstedi

10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala Belediye Başkanı Özkan Özgüven Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine de devam ediyor.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven,  AK Parti Teşkilat üyeleri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte esnafları gezerek Başbakan Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destek istediler. Ziraat Bankasındaki hesabına Başbakan Erdoğan için destek amacıyla para yatırdıktan sonra İnönü Caddesi esnaflarını ziyaret eden Başkan Özgüven ve beraberindeki heyete esnaflar ve vatandaşlar çok büyük ilgi gösterdiler.

“Burak İçin Börek Çetin İçin Çörek”

Ziyaretler esnasında CHP ve MHP’nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istemek için CHP İlçe yöneticileri ile Ereğli esnafını gezen CHP İstanbul Milletvekili Celal Dinçer ile karşılaşan Özgüven, Dinçer ile samimi bir ortamda sohbet etti. Sohbet esnasında “ Burak için börek, Çetin için Çörek..” esprisini yapan Özgüven, kahkahalara yol açarken, Türk halkının içinden birini seçeceğini, bunun için halk adamı olan Başbakan Erdoğan’ın şanslı olduğunu ve ilk turda seçimleri kazanacağını kaydetti.

Başkan Özgüven Ereğli halkının her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a çok büyük destek vereceğine inandıklarını belirterek esnaflara ve vatandaşlara teşekkür etti..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.