1. HABERLER

  2. Belediye Meclisinden Kredi Kararı

Belediye Meclisinden Kredi Kararı

Ereğli Belediye Meclisi sağlanan çoğunlukla birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Başkanlığında olağanüstü toplandı.Olağanüstü toplanan Belediye...

A+A-

Ereğli Belediye Meclisi sağlanan çoğunlukla birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Başkanlığında olağanüstü toplandı.Olağanüstü toplanan Belediye Meclisi 5 Milyon TL.’lik kredi kullanımı için oy birliği ile karar aldı.

Yapılan açılış ve yoklamanın ardından Eylül ayı Meclis toplantısı 1. ve 2. Oturum karar özetleri okundu.Belediye Meclisini olağan üstü toplayan ve önemli bir gündem maddesi olan 19.08.2013 tarih ve 2013/8-111 sayılı Belediye Meclis kararının düzeltilmesi hususu görüşüldü.

Ereğli Belediyesi olarak İller Bankasından talep ettikleri kredinin verilmediğini dile getiren Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu,hizmetin eksik kalmaması ve aksatılmaması için özel bir bankadan kredi kullanılması hususunun görüşülmesi için Belediye Meclisinin olağanüstü toplandığını ifade etti.

Oprukçu,2 Milyon TL.asfalt,2 Milyon TL.Akhüyük Bölgesinde yapılacak olan sondaj için kullanılmak üzere İller Bankasından kredi talebinde bulunduklarını ancak kredi talebinin engellendiğini dile getirdi.Belediye Başkanı Oprukçu;” Ereğli’ye hizmet gecikiyor.Önümüz tıkanmak suretiyle Ereğli’ye yazık ediliyor.Ereğli merkezi yanı sıra köylerden de bize hizmet için talepler oluyor.Bu da gösteriyor ki,İl Özel İdaresi hizmet konusunda yetersiz kalmaktadır “diyerek kullanılacak kredinin 1 , 2 yıl içerisinde ödeneceğini ifade etti ve Oprukçu sözlerine şöyle devam etti;”Ereğli Belediyesinin tüm borçlarının sıfırlanacağını göreceksiniz.Ama önümüz tıkanmasın,önümüze taş konmasın” dedi ve yapılan oylama sonucu Belediye Meclis üyelerinin oy birliği ile özel bir bankadan kredi alınması karara bağlandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.