1. HABERLER

  2. Belediye’den Açıklama.

Belediye’den Açıklama.

Ereğli Belediyesin den yapılan yazılı açıklamada; Ereğli dağcılık ve tenis kulübü ( ERDAK)tarafından Düzenlenen 4. Aydos şenliği kapsamında Ereğli...

A+A-

Ereğli Belediyesin den yapılan yazılı açıklamada; Ereğli dağcılık ve tenis kulübü ( ERDAK)tarafından Düzenlenen 4. Aydos şenliği kapsamında Ereğli belediyesinin bu organizasyonda üzerine düşen görevi yerine getirdiği belirtildi.

Yapılan açıklamada; “Basında yer alan ve Belediyemiz hedef alınarak bizzat Erdak Yönetim kurulu Başkanı Abdullah Tekin’in   yaptığı açıklamayı kendisi açısından bir talihsizlik olara nitelendiriyoruz zira Belediyemizden talep edilen araçlar kendilerinin hizmetine vermiş ulaşımları konusunda hiçbir sıkıntı yaşamamışlardır öte yandan Belediyemiz tarafından karşılanması istenen yemek taleplerine karşı hiçbir söz verilmemiş aynı şekilde yemek konusunda Soma’ya Yapılan yardımlar nedeniyle Belediyemizin bu konuda kendilerine bir katkı sağlayamayacağı özellikle belirtilmiştir.

Ereğli nin tanıtımı ve dışarıdan gelen misafirlerin ağırlanması konusunda Belediyemiz’in imkânları ölçüsünde üzerine düşen görevi her zaman yapmaya hazır olduğunun bilinmesini özellikle belirtir, Sayın Tekin’in hem Belediyemize ait araçları kullanıp, kendilerine araç tahsis edildiği halde yaptığı talihsiz açıklama ile kendisini ön plana çıkarma çabası içerisinde olduğunu değerlendiriyoruz.

            Diğer tüm Erdak Üyelerine ve Ereğlimize gelen Misafirlerimize kapılarımızın sonuna kadar açık olduğunu belirtir saygılar sunarız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.