1. HABERLER

  2. Köprülü kavşak çalışmaları yakında başlıyor…

Köprülü kavşak çalışmaları yakında başlıyor…

Karayolları 3.Bölge Müdürü Mahmut Yıldız, Etüt proje Başmühendisi ve asfalt ekibi başmühendisi ile birlikte bugün Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i...

A+A-

Karayolları 3.Bölge Müdürü Mahmut Yıldız, Etüt proje Başmühendisi ve asfalt ekibi başmühendisi ile birlikte bugün Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti. Yapılan ziyaretin ötesinde Ereğli Türkmen köyü yol kavşağında yapılması planlanan köprülü kavşak projesi ön çalışmaları için Karayolları 3. Bölge müdürü Mahmut Yıldız ve Ak parti Konya Milletvekili Cem Zorlu ve Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ile birlikte burada incelemelerde bulundular, ardında Alpaslan Türkeş meydanında da trafiğin rahatlatılması açısından burada da bir kavşak projesi düşünüldüğünü ifade eden yetkililer çalışmaların en kısa sürede başlayacağının altını çizdiler.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ak parti Konya Milletvekili Cem Zorlu; “daha önce gündemde olan Türkmen köyü kavşağı konusunda şu an karayolları bölge Müdürümüz ve Belediye Başkanımızla birlikte incelemeler yaptık, daha önceki Belediyenin yapması gereken bazı konular vardı onlar yapılmadığı için bazı küçük pürüzler var onlarında halledilmesi ile birlikte burada çalışmalar başlayacak. Birde Alpaslan Türkeş meydanında ciddi bir trafik karmaşası var bu yoğunlukta, bir takım alt geçit yada üst geçit çalışmasıyla çözüme kavuşacak sonuç olarak en kısa süre içerisinde Ereğli iki tane köprülü  kavşağına kavuşacak” dedi.

Karayolları 3. Bölge Müdürü Mahmut Yıldız ise belirtilen yerlerde iki farklı ebatta köprülü kavşak çalışmalarına başlanacağını onun dışında Ereğli Karama arası bölünmüş yol çalışmalarını halen devam ettiğini ve Ereğli Halkapınar arası yol ile ilgili ihalenin bu günlerde yapılarak burada da çalışmaların başlayacağını vurguladı.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise yapılacak olan kavşaklar ile ilgili yerinde incelemelerde bulunduklarını kaydederek “Türkmen köyü yol kavşağının yanı sıra Alpaslan Türkeş meydanında da trafiği rahatlatma açısından bir çözüm üretilecek bu anlamda sayın Vekilimize sayın bölge müdürümüze teşekkür ediyorum 30 mart sonrası Milletvekilimizle, kurum ve kuruluşlarımızla, Büyük Şehrimizle ve Hükümetimizle birlikte Ereğlimize hizmet etme noktasında çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.