1. HABERLER

  2. Belediye’den Down Cafe’ye Tam Destek

Belediye’den Down Cafe’ye Tam Destek

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından Down Cafe’nin bahçesine kilitli parke taş döşendi.Engelli bireylere engelsiz bir yaşam zemininin oluşturulması...

A+A-

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından Down Cafe’nin bahçesine kilitli parke taş döşendi.

Engelli bireylere engelsiz bir yaşam zemininin oluşturulması noktasında Belediyenin tüm birimlerini engelli bireyler ve onların ailelerine yönlendiren Belediye Başkanı Özkan Özgüven, engelli bireylerin toplanma merkezi haline gelen Down Cafe’yi de ihmal etmiyor. Down Sendromlu gençlerin servis hizmetleri ile alakalı olarak eğitim ve öğretim gördüğü Down Cafe’nin engelliler adına önemli bir merkez olduğunu söyleyen Başkan Özgüven, Cafe’nin eksiklikleri ile yakından ilgilenerek sıkıntıların çözümü için gerekli birimlere talimat veriyor.

Talimatlar doğrultusunda dün Cafe’nin bahçesinin bazı bölümlerinde kilitli parke taş döşemeleri yapan Fen İşlerine bağlı kaldırım ekipleri, çalışmalarını tamamlayarak Cafe’nin daha güzel görünmesine katkı sağladı. Öte yandan Oğuz Ata Sosyal Tesislerinde bulunan ve engelli bireylerinde kullandığı Sağlıklı Yaşam Parkında çalışmalarını yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler burada da çamurun engellenmesi için kilitli parke taşı döşemesi ile yenileme çalışmaları yürüttü.

Çalışmalar hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Özkan Özgüven, engelli bireylerin sıkıntılarının giderilmesi için tüm belediye ekipleri ile birlikte seferber olduklarını, engelli bireylerin sıkıntılarının kendi sıkıntıları olduğunu kaydetti. Özgüven, “ Engelli kardeşlerimize engelsiz bir Ereğli oluşturmayı kendimize şiar edindik ve bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.