1. HABERLER

  2. Belediye’den Okullara Destek Sürüyor

Belediye’den Okullara Destek Sürüyor

Ereğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, 500 Evler Mahallesi’nde bulunan Mehmet Azmi Aksu Şeker İlkokulu ve Anasınıfı için...

A+A-

Ereğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, 500 Evler Mahallesi’nde bulunan Mehmet Azmi Aksu Şeker İlkokulu ve Anasınıfı için okul bahçesinde düzenleme ve oyun guruplarının montajı yapıldı.

 

Görev süresi içerisinde hizmet vermediği tek bir okul ve camii bırakmayan Ereğli Belediyesi, imkanlar ölçüsünde ihtiyacı olan okul ve camilere katkı sağlamaya devam ediyor. 500 Evler Mahallesi Mehmet Azmi Aksu Şeker İlkokulu ve Anasınıfı öğrencilerinin oyun alanları ve oyun gurupları ihtiyacının temini için yapılan müracaat sonrası Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bahçe düzenleme, kumlama ve oyun gurupları montaj çalışmalarını gerçekleştirdi.

Kentin sorunlarını ve ihtiyaçlarını bir bütün olarak ele aldıklarını ve çözümü için gerekli çalışmaları gerçekleştirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Okullarımızın yükü maalesef bir şekilde velilerimizin sırtına yüklenmeye çalışılıyordu. Biz Belediye olarak okul bahçesinden tutunda, okul duvarlarına, fiziki ihtiyaçlarından, oyun guruplarına kadar bir çok eksiğini gidererek velilerimizin ve okul idarecilerimizin yükünü hafiflettik. Aynı şekilde camilerimizin ihtiyaçları noktasında da hep yanlarında olduk. Şu anda ilçe genelinde hizmet götürmediğimiz tek bir cami ve okulumuz kalmadı. Biz sorunsuz bir Ereğli derken, alt yapı ve üst yapı eksiklikleri giderilen bir Ereğli’nin yanı sıra, sosyal belediyeciliğinde gereklerini yerine getirmekten bahsettik ve Rabbülaleminin izniyle bunları başaran bir yapıya kavuştuk. Bütün bunları yaparken karşılaştığımız zorlukları hiçbir zaman vatandaşımıza, insanımıza ve çocuklarımıza yansıtmamaya çalıştık. Ama inanın önümüzdeki dönem yapacaklarımızla Belediyecilikte çığır açacağımızın müjdesini şimdiden verebilirim” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.