1. HABERLER

  2. Gönül Gözü’nden Ödül

Gönül Gözü’nden Ödül

Merkezi Konya’da olan Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Merkezi tarafından, 2013 Yılı Engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıran...

A+A-

Merkezi Konya’da olan Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Merkezi tarafından, 2013 Yılı Engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıran belediye çalışmalarına imza atan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya ödül verildi.

 

Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Konya Bera Otel’de düzenlenen 2013 yılı engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıran çalışmalara imza atan kurum, kuruluş ve kişilere başarı plaketi verilmesi için düzenlenen törende Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’da ödül aldı.

Bera Otel’deki Ödül töreninde bir konuşma yapan Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Derviş Ahmet Şahin, yerel yönetimlerin Engelli vatandaşlara yönelik olarak yürüttükleri proje ve çalışmaların değerlendirildiğini ve Ereğli Belediyesi’nin bu konudaki başarıları nedeniyle Başkan Hüseyin Oprukçu’nun ödüllendirilmesine karar verdiklerini söyledi.

 

Konya Valisi Muammer Erol başta olmak üzere protokolün hazır bulunduğu Bera Otel’deki ödül törenine il ve ilçe belediye başkanlarının yanı sıra çok sayıda engelli vatandaşta katıldı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun yoğun programları nedeniyle Konya’daki ödül törenine katılamaması nedeniyle adına verilen ödülü ise Belediye Başkan Yardımcılarından Hayrettin Başer aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.