1. HABERLER

  2. Belkaya Ereğli El Ele

Belkaya Ereğli El Ele

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret eden Belkaya Kasabası Belediye Başkanı ve yanındaki heyet, Ereğli ile Belkaya’nın gönül,...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret eden Belkaya Kasabası Belediye Başkanı ve yanındaki heyet, Ereğli ile Belkaya’nın gönül, fikir ve yol birliği içerisinde hareket edeceğini söylediler.

 

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret eden Belkaya Belediye Başkanı Mehmet Şen, eski başkan Mehmet Altınkaya ile İsmail Şahin veMHP Belde Başkanı Yaşar Yener ile muhtarlardan oluşan heyet, zaman zaman ortaya atılmak istenen nifak tohumlarına itibar etmeden Ereğli ile Belkaya arasında kurulan gönül köprüsünde yürümeye devam ettiklerini söylediler.

Büyükşehir yasası ile birlikte Ereğli merkeze bağlanacak olan Belkaya Kasabası’nın akil insanları Ereğli Belediyesi ile birlikte hareket ederek hem ilçeye, hem de bölgeye önemli hizmetler kazandırılmasını amaçladıklarını dile getirdiler. Seçim dönemi yaklaştıkça bu birlik ve beraberlikten rahatsızlık duyanların ortaya attığı fitne ve iftiralara kalmayarak doğru ve haklı yolda ilerlemelerinin ödülünü Mart ayından sonra alacaklarına inandıklarını belirten heyet, özellikle bu dönemden sonra Belkaya Belediyesi’nin yarım kalan alt yapı, yol ve park gibi eksikliklerin Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu tarafından hayata geçirileceğine inandıklarını ifade ettiler.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise yapılan ziyaretten son derece memnuniyetlik duyduklarını belirterek, “Ereğli bir ve beraber olduğu zaman kazanıyor ve kazanacak. Bu güne kadar bu birlikteliğin sağlandığı dönemlerde hizmet akışının ne kadar olumlu olduğunu hep birlikte gördük. Belkaya Kasabamız da tıpkı bu gün sizlerin sergilediği gibi birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederse, hem Belkaya, hem Ereğli kazançlı çıkacaktır. Üç dönem başkanlık yapmış isimlerin bu el ele tavrı inanın tüm Türkiye’ye örnek olacak bir tavırdır. Bunu hiçbir surette kaybetmeyin.

Belkaya’ya hizmet konusuna gelirsek. Hiç kimse merak etmesin, alt ve üst yapı eksikliğinin tamamını gidereceğiz. Özellikle şunu ifade edeyim ki Belkaya’nın önemli 6 yaylasının tamamının yolları ile çocuk oyun alanlarını 2014 yılı sonuna kadar yapacağım. Belkaya ve Kutören bu önümüzdeki dönem Ereğli’nin bir mahallesi olacağı için bu önemli yerleşim birimlerimize de tıpkı Kuzukuyusu gibi İvriz suyunu içireceğim” şeklinde konuştu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.