1. HABERLER

  2. Mahrukatçılar’da Alt Yapı Çalışması

Mahrukatçılar’da Alt Yapı Çalışması

Ereğli Belediyesi tarafından ilçe genelinde alt yapı çalışmaları devam ederken, ekipler Mahrukatçılar içinde su ve kanalizasyon alt yapı yenileme çalışmalarını...

A+A-

Ereğli Belediyesi tarafından ilçe genelinde alt yapı çalışmaları devam ederken, ekipler Mahrukatçılar içinde su ve kanalizasyon alt yapı yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

 

Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri Mahrukatçılar içinde su ve kanalizasyon hattı yapım ve yenileme çalışmalarını başlattı. Yeni yapılanmaların göz önüne alınarak başlatılan çalışmaların hem Mahrukatçılar sanayi bölgesine, hem de bölgedeki diğer yerleşim alanlarına hizmet vermesi amaçlanıyor.

Ereğli İlçe merkezindeki alt yapı eksikliklerinin yapılan çalışmalar ile neredeyse tamamının çözüme kavuştuğunu dile getiren Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, ekiplerin Mahrukatçılar içinde su ve kanalizasyon yapım ve yenileme çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Başkan Oprukçu, alt yapı sorunları tamamlanan bölgelerde üst yapılanmaların çok daha kolay gerçekleştirildiğini belirterek, “Kanalizasyon ve su hattı çalışmaları yani alt yapı sorunları tamamlanan bölgelerde, bütün üst yapı, yol, kaldırım vs gibi hizmetleri hızla gerçekleştirdik. 500 Evler üzerinde bulunan ve Talatpaşa Mahallesi içerisinde yer alan Mahrukatçılar Sitesi içerisinde su ve kanalizasyon alt yapı çalışmaları ekiplerimizce gerçekleştiriliyor. Alt yapı eksikliklerinin tamamlanması ile birlikte bu bölgemizde de önümüzdeki dönem eksik olan üst yapı çalışmaları tamamlanacaktır” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.