1. HABERLER

  2. “BEN DEĞİL BİZ YÖNETELİM”

“BEN DEĞİL BİZ YÖNETELİM”

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, seçim çalışmaları kapsamında Kuskuncuk Köyü’nü ziyaret etti. Köy halkı...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, seçim çalışmaları kapsamında Kuskuncuk Köyü’nü ziyaret etti. Köy halkı ile sohbet eden Fİlorinalı, “uzatın elinizi birlikte yönetelim” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Ereğli ilçe teşkilatı ile birlikte Kuskuncuk Köyü’nü ziyaret etti. Kuskuncuk köyü halkı ile sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Köksal Filorinalı, “Tutamayacağımız sözleri vermeyeceğiz. Çünkü belediye başkanı görevi sona erdikten sonra da burada, Ereğli halkı ile birlikte yaşayacağımız için halk, söz verip de yapamadıklarımızın hesabını soracak. Bu anlamda mevcut belediye Başkanımız bunun sıkıntısını yaşıyor” dedi.

Ereğli’nin sıkıntılarının, Ereğli halkı ile birlikte yaşayan ve Ereğli halkı ile birlikte bu sıkıntıları çeken kişiler tarafından çözüme kavuşacağını da kaydeden Filorinalı, “Ben bugüne kadar sizlerle birlikte aynı şehirde yaşadım. Bundan sonra da yaşamaya devam edeceğim. Ereğli’nin sorunları, Ereğli’de yaşamayan, Ereğli halkı ile birlikte acil serviste saatlerce sıra beklemeyen kişi bu kentin sorunlarını da çözümlerini de bilemez” dedi.

Ereğli’nin en büyük sorununun sağlık alanındaki yetersizlikler olduğunu da vurgulayan Filorinalı, “Ereğli’de gazinolara kaç kişi gidiyor, hastaneye kaç kişi gidiyor. Ereğli’de gazinolara harcadığınız 4 milyon TL ile Ereğli’nin hastane sorununu çözerdiniz. Gazinoların şehir dışına taşındığı tabii ki iyi oldu. Şehir içindeki kirlilik kalktı. Ancak, bu hizmetin yasal zemini hazırlanmadığı için, gazinolar açtıkları davaları kazandılar ve şehir içine geri dönmeye başladılar” dedi.

Ereğli Belediye Başkanı seçilmesi halinde, ilk işlerinden birinin de Kuskuncuk Köyü’nün çamur olan yollarını kilitli taş ile yapacaklarını ve kanalizasyon döşemesini yapacaklarını da kaydeden Filorinalı, “Ben değil, biz yönetelim” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.