1. HABERLER

  2. BERKE PLASTİK VE ERKON YAPI TESİSAT USTALARINI BİLGİLENDİRDİ

BERKE PLASTİK VE ERKON YAPI TESİSAT USTALARINI BİLGİLENDİRDİ

Türkiye'nin Plastik sektöründe önde gelen firmalarından Berke plastik ve İç Anadolu Bölge Bayii Erkon Yapı Ltd.Şti.Cherry Garden otelde Sektörden firmalara...

A+A-

Türkiye'nin Plastik sektöründe önde gelen firmalarından Berke plastik ve İç Anadolu Bölge Bayii Erkon Yapı Ltd.Şti.Cherry Garden otelde Sektörden firmalara ve tesisat ustalarını bir araya getirerek ,Berke plastik ürünleri hakkında seminer verdi.            

Berke Plastik,İç Anadolu Bölge Müdürü Birol Öztürk;Berke Plastik son üç yılda  %90 büyüdüklerini ve bu büyümede ürünlerin kalitesinin çok etken olduğunu söyledi.Ayrıca bu bölgeye daha hızlı hizmet verebilmek için Aksaray'da 80.000 m2 yeni bir fabrika inşaatının  tamamlanmak üzere olduğunu  söyledi.

Berke plastik Bölge Bayii Erkon Yapı Ltd. Şti.adına konuşan Naim Ildırar şirket politikası olarak kaliteli ürünleri ekonomik fiyat ve uygun vadede müşterilerine sunduğunu, yaklaşık 10 yıldır PVCve PPRC partnerlerininde Berke Plastik olduğunu belirtti.

Daha sonra Berke Plastik Kalite ve Güvence müdürü Hikmet Gürkan'ın ürünler hakkında bilgi vermesinden sonra ,PPRC kaynak makinesi ve Ereğlili ustalardan bir kişinin yurtdışı gezisi kazandığı değişik hediyeler dağıtıldıktan sonra ikram edilen akşam yemeğinin ardından program sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.