1. HABERLER

  2. Ereğli Belediyesi Metruk Binaları Yıkıyor

Ereğli Belediyesi Metruk Binaları Yıkıyor

Ereğli Belediyesi kendine ait eski ve metruk binaları yenileme çalışmaları kapsamında yıkım çalışmalarına başladı.Belediye Fen İşleri Ekiplerine...

A+A-

Ereğli Belediyesi kendine ait eski ve metruk binaları yenileme çalışmaları kapsamında yıkım çalışmalarına başladı.

Belediye Fen İşleri Ekiplerine bağlı ekipler tarafından mülkiyeti belediyeye ait olan metruk binalar üzerinde çalışmalar başlatıldı. Yenileme çalışmaları doğrultusunda hareket eden ekipler Avcılar Kulübü yanındaki eski binanın yıkımını tamamladı. Konu ile ilgili olarak çalışmalardan memnuniyetini ifade eden vatandaşlar, Başkan Özkan Özgüven’in talimatları doğrultusunda başlatılan bu çalışmaların bir anlamda da kentsel dönüşüm adına yapılan önemli işler olduğunu kaydettiler.

Sosyal, Kültürel ve ekonomik yönden birçok çalışma yürüten Ereğli Belediyesinin kentsel dönüşüm adına da çalışmalarına hız verdiğini belirten Özgüven, buna paralel olarak Belediye Fen İşleri ekipleri tarafından mülkiyeti belediyeye ait eski ve metruk binalar üzerinde çalışmaların başladığını dile getirdi. Özgüven, bu ve bu tarz binalar üzerinde ki çalışmaların ilerleyen günlerde de devam edeceğini hatırlattı.

Avcılar Kulübü yanında yıkılan binanın yerine ise kapsamlı bir Kadınlar Lokali projesinin düşünüldüğü öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.