1. HABERLER

  2. BORSA BAŞKANI ZEKERİYA ÜNLÜ KADINLARI UNUTMADI

BORSA BAŞKANI ZEKERİYA ÜNLÜ KADINLARI UNUTMADI

Ereğli Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınlayarak Kadınlar Günü’nü kutladı.Ünlü...

A+A-

Ereğli Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınlayarak Kadınlar Günü’nü kutladı.Ünlü mesajında;Türkiye Cumhuriyeti’nin odak noktasında yer alan kadınlarımız, üstlendikleri, misyonu yaşatma görevini ülkenin yaşadığı problemlerin birinci derecede muhatabı olmalarına rağmen hiçbir fedakarlıktan çekinmeden yerine getirmiş; modern ve çağdaş Türkiye’nin oluşmasında söz sahibi olmuşlardır.

             Yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımız aslında yılın bir günü değil her gün hatırlanmalı gereken değeri görmelidir.

             Bu özel günde Tüm dünya, ülkemiz ve üyelerimiz arasında görev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.