1. HABERLER

  2. Büyükşehir Belediyespor’dan İki Dalda Galibiyet

Büyükşehir Belediyespor’dan İki Dalda Galibiyet

Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm ve Güreş takımları, katıldıkları müsabakalardan başarı ile döndü. Atletizm takımımız, Küçükler...

A+A-

Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm ve Güreş takımları, katıldıkları müsabakalardan başarı ile döndü. Atletizm takımımız, Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi 2. Kademe yarışlarında takım halinde birinci olurken, güreş takımımız Süper 1. Ligi Büyük Erkekler Grekoromen Güreş müsabakalarında rakibini 8-1 yenerek haftanın galibi oldu.

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi 2. Kademe Yarışları Konya’da yapıldı. Yarışların Yıldız Kızlar kategorisinde Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü takım halinde birinci oldu.

Türkiye genelinde 13 il ve 28 takımdan toplam 127 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakalar büyük çekişmeye sahne oldu. Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularının damgasını vurduğu yarışların Yıldız Kızlar kategorisinde Songül İtmeç ferdi olarak 2., Yeşim İtmeç 3. Olurken; Yıldız Kızlar kategorisinde Konya Büyükşehir Belediyespor kulübü Takım halinde birinci olarak finale yükselme başarısını gösterdi.

Küçük Kızlar kategorisinde ise Yonca Kutluk ferdi olarak ikinci olurken, yine aynı kategoride kulübümüz takım halinde 2. olarak finale yükseldi.

MİNDERDEN YİNE BOŞ DÖNMEDİK

Türkiye Güreş Federasyonu’nun düzenlediği Süper 1. Lig Büyük Erkekler Grekoromen Güreş Müsabakalarının 5. haftası tamamlandı. Ankara MTA Spor Kulübü ile 100. Yıl Spor Salonu’nda karşılaşan Konya Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı, rakibini 8-1 yenerek haftayı galibiyetle tamamladı. Galibiyet serisini bozmadan sürdüren Güreş takımımız elde ettiği başarılarla göz doldurmaya devam etti.

Müsabakalar sonunda takımı tebrik eden Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Cevdet İşbitirici, antrenör ve sporculara başarılar diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.