1. HABERLER

  2. Büyükşehir Zabıta’dan Anlamlı Etkinlik

Büyükşehir Zabıta’dan Anlamlı Etkinlik

Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı “Engelli Hakları Zabıta Amirliği”ne bağlı ekipler, 15 Ekim Beyaz Bastonla Yürüme...

A+A-

Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı “Engelli Hakları Zabıta Amirliği”ne bağlı ekipler, 15 Ekim Beyaz Bastonla Yürüme Günü’nde gözlerini bandajla kapatıp beyaz bastonla yürüdüler.

Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan “Engelli Hakları Zabıta Amirliği”ne bağlı zabıta görevlileri, 15 Ekim Beyaz Bastonla Yürüme Günü’nde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdiler. Konya Görmeyenleri Koruma Derneği Başkanı Veli Özağan ve görme engelliler ile Zafer Meydanı’nda bir araya gelen zabıta ekipleri, gözlerini bandajla kapatıp, beyaz bastonla yürüdüler. Kamuoyunda bilinç uyandırmak ve konuya dikkat çekmek için beyaz bastonla yürüyen Zabıta görevlileri, kendilerini görme engellilerin yerine koyarak yaşadıkları zorlukları anlattılar. Zabıta görevlileri, etkinliğin sonunda görme engellilerin bir sorun olduğunda kendilerine ulaşması için kabartma ile yazılmış kartvizitlerini dağıttı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.