1. HABERLER

  2. Cahı’da Yollar Kumlanıyor

Cahı’da Yollar Kumlanıyor

Ereğli Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler Cahı Mezarlığı arkasında kalan sokaklarda kumlama ve yol düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Ereğli...

A+A-

Ereğli Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler Cahı Mezarlığı arkasında kalan sokaklarda kumlama ve yol düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

 

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Cahı Mahallesi’nde bulunan Cahı Mezarlığı’nın arkasında kalan Mezarlık Ardı Sokak ve bu sokağa bağlanan diğer sokaklardaki yollarda kumlama ve yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, insanların çamur içerisinde kalmaması için kış ayları öncesi ve sonrası yollarda kumlama ve yenileme çalışmaları yapıldığına dikkat çekerek, “İnsanlarımızın ayağının çamura batmaması için yaptığımız gayretleri ancak bu bölgelerde yaşayan hemşerilerim anlar. Diğerleri ancak hamaset siyaseti güderler. Bu ise bizim ne rekor seviyede asfaltlama yaptığımızı, nede gerçekleştirdiğimiz diğer projeleri gölgeler. Ereğlili hemşehrim her türlü engellemeye rağmen Belediye olarak neler ürettiğimiz çok iyi biliyor. Karalamalarla, küçük görmelerle bu gerçeği değiştiremezsiniz.. Biz; koltuğu bile haczedilen bir belediyeden, hizmet üreten, her sokağa ve köye ulaşan bir belediye halini aldık. Çok şükür bunu Ereğli halkı biliyor, görmek istemeyene bunları anlatmak yine bize düşüyor” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.