1. HABERLER

  2. Kaldırım Çalışmaları Sürüyor

Kaldırım Çalışmaları Sürüyor

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Anıt Caddesi üzerinde yağışlardan bozulan kaldırımlarda yenileme çalışması yaparken,...

A+A-

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Anıt Caddesi üzerinde yağışlardan bozulan kaldırımlarda yenileme çalışması yaparken, Çömlekçi Mahallesi’ndeki göbekte bordür çalışmaları gerçekleştiriliyor.

 

Ereğli Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, kar yağışı nedeniyle ara verilen kaldırım yenileme çalışmalarına Anıt Caddesi üzerinde devam ediyor. Özellikle kış şartları nedeniyle bozulan kaldırımlarda yenileme çalışmaları yapan ekipler, ayrıca Çömlekçi Mahallesi’nde yapılan orta göbekte düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Orta göbeğin bordür taşlarının yerleştirme çalışmaları tamamlandıktan sonra yeşillendirme çalışmaları da yapılacak.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, kar ve ardından yaşanan don olaylarından sonra bozulan kaldırımlarda yenileme çalışmalarının başlatıldığını ifade ederek, “Hemen her alanda halkımızın ihtiyaçlarına cevap verecek projeler üretmeye devam ediyoruz. Kumlama çalışmaları ile vatandaşımızı çamurdan kurtarmanın gayretini yaşarken, bozulan kaldırımların düzenlemelerini yaparak, sağlıklı bir ortamda insanlarımızın yürümesini istiyoruz. Bizim Ereğli adına bir şeyler üretmememiz için ortaya konulmak istenen tüm engellemelere rağmen ekiplerimiz üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getiriyor.  Bakın Çömlekçi mahallesinde bir çok kazanın yaşanmasına neden olan bölgede oluşturduğumuz göbek çalışması, bu bölgeye hem estetik, hem de kazaların önüne geçilmesi yolunda önemli katkı sağlayacak bir çalışma olmuştur. En kısa zamanda bu alanda da gerekli olan çalışmalar tamamlanarak halkımıza hizmet etmeye devam edecektir” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.