1. HABERLER

  2. CAMİ CEMAATİNİ TENTE KORUYACAK

CAMİ CEMAATİNİ TENTE KORUYACAK

Ereğli Belediyesi ve hayırsever vatandaşların destekleri ile Ereğli’nin en önemli tarihi yapılarından bir tanesi olan Ulu Camii bahçesine tente sistemi...

A+A-

Ereğli Belediyesi ve hayırsever vatandaşların destekleri ile Ereğli’nin en önemli tarihi yapılarından bir tanesi olan Ulu Camii bahçesine tente sistemi montajı yapıldı.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in talimatı doğrultusunda yapılan açılır-kapanır tenteler ile özellikle cenaze namazlarında ve caminin dolduğu zamanlarda dışarıda namaz kılan cemaatin olumsuz hava koşullarından korunması amaçlanıyor.

Ereğli Belediyesi tarafından cami cemaatini sıcak yaz günlerinde güneşten, yağışlı havalarda da yağıştan korumak ve bahçede ibadet edenlerin daha rahat ibadet etmelerini sağlamak amacıyla yerleştirilen tente sistemi camii cemaati tarafından beğeni ile karşılandı.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, özellikle yağışlarda ve aşırı sıcaklarda cami avlusunda gerçekleşen namaz ve cenaze programlarında vatandaşların sorunlar yaşadığını söyleyerek, cami cemaatinden gelen taleplere kayıtsız kalmayarak, gereken çalışmaları yaptıklarını belirtti ve tentelerin hayırlı olmasını diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.