1. HABERLER

  2. ÖZGÜVEN İŞSİZLİĞE ÇÖZÜM ARIYOR

ÖZGÜVEN İŞSİZLİĞE ÇÖZÜM ARIYOR

Özgüven; “İşsizliği Çözmek İçin Yatırımcılarla Görüşüyoruz”Belediye Başkanı Özkan Özgüven halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi....

A+A-

Özgüven; “İşsizliği Çözmek İçin Yatırımcılarla Görüşüyoruz”

Belediye Başkanı Özkan Özgüven halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşı kapıda karşılayarak makamında ağırlayan Özgüven, “halkımızın fikir ve önerileri, istek ve şikâyetleri bizim için çok önemlidir” dedi.

Özgüven, “Yerel yönetim anlayışımız gereği halkımızla her zaman iç içe olmayı, onların sıkıntılarını dinlemeyi ve çözüm üretmeyi ilke edindik. Gerçekleştirilen halk günleri, hemşerilerimizle birlikte olmak, sıkıntılarını dinlemek, sorunlarına çözüm üretmek adına atılan önemli adımlardır” dedi.

Vatandaşların en çok işsizlikten yakındığını kaydeden Özgüven, işsizlik sorununu çözebilmek için yatırımcılarla görüştüklerini söyledi.

Down Cafe’de çalışan gençleri istihdam noktasında belediyede değerlendirdiklerini belirten Başkan Özgüven, “Özel gençler haftada 2-3 gün Belediyeye gelerek makamda hizmet veriyorlar. Bu gençlerin topluma kazandırılması ve istihdam edilmelerini önemsiyoruz” diye konuştu.

Potansiyel ve alt yapı olarak yatırımcılar için Ereğli’nin önemli bir merkez olduğunun altını çizen Özgüven, “Başta Ereğlili olup ta şehir dışında ikamet eden hemşerilerimiz olmak üzere sanayicilerle Ereğli’ye yatırım konusunda görüşmelerimiz oldu. Ereğli’nin potansiyelini, altyapısını, ulaşımını, cazibesini yatırımcılarla paylaştık. Özellikle tarımsal sanayi yatırımı için Ereğli’nin Türkiye’nin en önemli noktalarından biri olduğunu belirttik. İkinci organize sanayimiz ile Ereğli yatırımcılarını bekliyor. Bu konuda girişimlerimiz devam edecek” dedi.

“Hedefi, ufku olan şeffaf, katılımcı, hizmet üreten ve verebilen bir belediyecilik anlayışına sahibiz” diyen Özgüven vatandaşların sorununa çözüm üretmek adına çalışmaların devam edeceğini sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.