1. HABERLER

  2. Çayhan’da Yol Çalışması

Çayhan’da Yol Çalışması

Ereğli Belediyesi ekipleri, Yukarı Çayhan Kasabası’nda yol kumlama ve yapım çalışmalarına başladı. Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne...

A+A-

Ereğli Belediyesi ekipleri, Yukarı Çayhan Kasabası’nda yol kumlama ve yapım çalışmalarına başladı.

 

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Yukarı Çayhan Kasabası’nda kış şartları nedeniyle bozulan kasaba içi yollarında kumlama ve bakım çalışmalarına başladı.

Çamur nedeniyle araç ve yaya trafiğinde sıkıntı yaşanan Yukarı Çayhan Kasabası’ndaki yollarda bakım çalışmalarına başlayan Ereğli Belediyesi’ne bağlı ekipler vatandaştan olumlu tepkiler almaya devam ediyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Büyükşehir Belediyesi kanunu henüz gündemde olmadığı günlerden itibaren Ereğli’ye bağlı köy ve kasabalardaki çalışmalara ara verilmeden devam ettiğine işaret ederek, “Biz Ereğli’yi bir bütün olarak görüyoruz. Sadece kendi meskun mahal sınırları içerisinde hizmet anlayışımız olmadığını vatandaşlarımız zaten çok iyi biliyorlar. İmkanlarımız ölçüsünde ihtiyaç duyulan konularda köy ve kasabalarımızda ekiplerimiz görev yapıyor ve lokal sorunları yerinde çözüme kavuşturmaya devam ediyorlar.

Şu anda Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Yukarı Çayhan Kasabası’ndaki yollarda kumlama ve bakım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Çamurun sıkıntısını bilen insanımız bu yapılan çalışmanın önemini de kavrıyor. İnşallah önümüzdeki dönem bu kumlama yapılan sahalarda asfaltlama çalışmasını gerçekleştirmek yine bize nasip olur” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.