1. HABERLER

  2. Cherry Garden’den Vardar’a Ziyaret

Cherry Garden’den Vardar’a Ziyaret

Cherry Garden Müdürü Yalçın Yıldız Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar’ı ve Halkapınar Kaymakamı Mehmet Kocabay’ı Makamında ziyaret ettiYıldız,...

A+A-

Cherry Garden Müdürü Yalçın Yıldız Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar’ı ve Halkapınar Kaymakamı Mehmet Kocabay’ı Makamında ziyaret etti

Yıldız, Belediye Başkanı Fahri Vardar’la yapmış olduğu sıcak sohbette, Vardar’ın çalışmalarını yakinen takip ettiklerini çalışmaları yerinde ve başarılı bulduklarını belirtti.

Cherry Garden Müdürü Yalçın Yıldız Otelimiz,96 odasıyla, Alakart restaurantı , toplantı salonu , düğün salonu , SPA merkezimiz ile EREĞLİ’nin, Turizminin gelişmesinde önemli bir rol HOTEL olduğunu İvriz in hakettiği yerlere geleceğine inandığını belirtti.Kocabay ise Halkapınar’ın tanıtımında ve dışardan gelen misafirlerin ağırlanmasında Hotelin önemli yerinin olduğunu vurguladı.

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar CherryGarden Müdürü Yalçın Yıldız’a kendisini ziyaretinden memnun olduğunu belirterek İvriz kabartması olan tabloyu hediye etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.