1. HABERLER

  2. ETYEMEZ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

ETYEMEZ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez’in babası Hasan Etyemez hayatını kaybetti.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’Etyemez...

A+A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez’in babası Hasan Etyemez hayatını kaybetti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’Etyemez Ailesinin acısına Ereğli’ye gelerek ortak oldu,Bakan Çelik ve çok sayıda bürokrat Milletvekili ve vatandaşın katılımıyla ulu camide kılınan Cuma namazı sonrası meydanbaşı mezarlığında toprağa verildi.

Bir süredir Alzheimer rahatsızlığı nedeni ile tedavi gören Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez’in babası Hasan Etyemez son yolculuğuna uğurlandı. Etyemez’in cenaze törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Konya Valisi Muammer Erol, Karaman Valisi Murat Koca,M.V Prof. Dr. Cem Zorlu Konya İl Jandarma Komutanı kıdemli Albay Emin Dursun, Memursen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, AK Parti Konya Milletvekilleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı üst düzey bürokratları, siyasiler, Kamu Kurum ve Kuruluş Amirleri, Sendika Yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etyemez’in cenazesinin İlçemiz ulu Camiye getirilmesinin ardından, bakan yardımcısı Halil Etyemez ve kardeşleri cami önünde taziyeleri kabul etti. Törene namazdan önce gelen Bakan Faruk Çelik başta Halil Etyemez olmak üzere Aile fertlerine baş sağlığı diledi.

Merhumun cenazesi Ulu camiide kılınan Cuma Namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasıMeydanbaşımezarlığına götürülerek yoğun bir katılımla toprağa verildi, Bakan Faruk Çelik ilçemiz Ereğli’den ayrıldı.

Bizler de Hasan Etyemez’e Allah’tan rahmet diler. Etyemez Ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.