1. HABERLER

  2. CHP Aday Adayları Tanıtım, Bölge Toplantısı Ereğli’de Yapıldı

CHP Aday Adayları Tanıtım, Bölge Toplantısı Ereğli’de Yapıldı

CHP Ereğli İlçe Teşkilatı, 29 Martta yapılacak ön seçimler öncesinde, CHP Konya Milletvekili aday adayları tanıtım toplantısı düzenledi. Ereğli de...

A+A-

CHP Ereğli İlçe Teşkilatı, 29 Martta yapılacak ön seçimler öncesinde, CHP Konya Milletvekili aday adayları tanıtım toplantısı düzenledi. Ereğli de Kültür merkezinde geniş katılımlı yapılan bölge toplantısına aday adayları ve partililerden yoğun ilgi oldu.

CHP’den Konya Milletvekili aday adayları, CHP Ereğli İlçe Teşkilatının düzenlediği tanıtım toplantısında Ereğli’deki parti üyeleriyle bir araya geldi. Ereğli Kültür Merkezindeki toplantıya CHP Ereğli İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil, İlçe yöneticileri ile Milletvekili aday adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantı saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra toplantının açılışında konuşan CHP İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil 7 Haziran’da CHP’nin iktidara geleceğini ve bunun ışığını gördüklerini belirterek “29 Martta yapılacak ön seçimlerde tüm aday adaylarına başarılar diliyorum. Bu gün ki birlikteliğimiz, adaylarımız belli olduktan sonra da devam edecek dedi.

29 Martta yapılacak olan ön seçimin Şehit Kamil İlköğretim okulunda yapılacağını duyurarak seçimin saat 08:00’de başlayıp 17:00’de sona ereceğini en az 7 en fazla 14 ismin listelere yazılması gerektiği konusunda uyarıda bulunan Tatlıdil sözlerine eşitçe bir seçim olacaktır diyerek sözlerine son verdi.

Konuşmaların ardından CHP Konya Milletvekili aday adayı olan toplam 28 isim ise sıra numaralarına göre sahne alarak 3 dakikalık süre içerisinde kendilerini partililere tanıtarak onlardan destek istediler.

Düzenlenen bu toplantıda son olarak bütün aday adayları sahneye topluca çıkarak o anı ölümsüzleştirerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.