1. HABERLER

  2. YAŞLILARIMIZI UNUTMADILAR...

YAŞLILARIMIZI UNUTMADILAR...

İlçemiz Okullarından Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Öğretmen Velilerinden oluşan grup yaşılar haftası nedeniyle Ereğli Vasfiye...

A+A-

İlçemiz Okullarından Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Öğretmen Velilerinden oluşan grup yaşılar haftası nedeniyle Ereğli Vasfiye Ergen Huzur Evine ziyarette bulundular ve bu ziyaretleriyle onları unutmayarak onların hayır dualarını aldılar.

Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan grup, bu anlamlı ziyaret ile onları sevindirerek onure ettiler,Yaşlılarımıza duyulan saygı, sevgi ve sahip çıkma duygusunu öğrencilerine pekiştirmek adına, yapılan ziyaretle,onları mutlu ederek bu ziyaret ile huzur evinde kalan huzur evi sakinleri onure edildi.

18-24 Mart tarihleri arası “Yaşlılara Saygı Haftası” olarak çeşitli etkinliklerle kutlanmaktada olurken, Bu ziyaret dolayısıyla olumlu ve hoşça vakit geçiren öğretmen ve öğrenciler samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaret nedeniyle yaşlılarımızı sevindirmenin mutluluğuyla bir daha ziyaret etme dileğiyle ziyaretlerini son verdiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.