1. HABERLER

  2. CHP Basın İle Kahvaltıda Buluştu

CHP Basın İle Kahvaltıda Buluştu

Chp İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil ve yönetimi bugün sabah kahvaltısında basınla bir araya geldi. Ereğli’de basının güçlü olduğunu ifade...

A+A-

Chp İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil ve yönetimi bugün sabah kahvaltısında basınla bir araya geldi. Ereğli’de basının güçlü olduğunu ifade eden Tatlıdil, bizde çalışmalarımızı kamuoyuna basın sayesinde duyuruyoruz, inşallah en güzel çalışmaları yaparak halkı aydınlatmaya bu konuda da ise basının yardımlarını almaya devam edeceğiz dedi.

Ereğli’nin gündemine dair sohbetin yapıldığı kahvaltılı toplantıya, parti yönetimi ve Ereğli Basın mensupları katıldılar.

Sohbet eşliğinde yapılan kahvaltının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Tatlıdil; “Ereğli’nin sorunlarının takipçisi olacağız, gündemde tutacağız” dedi.

CHP Ereğli İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil yaptığı açıklamada: “Bir araya gelme sebebimiz basın mensuplarıyla hem daha yakından tanışıp daha yakın ilişkilerde bulunmak hem de haber alma özgürlüğü hakkında konuşmaktır. Biz burada Ereğli’nin genel sorunlarını değerlendirmek istedik. Bu vesile ile davetimize katılan basın mensuplarına teşekkür ederim” dedi.

Tatlıdil: “Ereğli’nin önceliği hastane sorunudur, Türkmen Yolu Kavşağı sorunudur. Basının bu konuda takipçi olmasını diliyoruz. Ereğli’nin bir diğer önemli sorunu ise Ereğli’nin büyük bir köye dönüşmüş olmasıdır. Devlet tarafından Ereğli’de iş olanağı getirecek bir yatırımın yapılmamış olması, kapalı sistemin henüz gerçekleştirilememiş olması Ereğli için büyük bir sorun olarak durmaktadır.

Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak toplumun nabzını tutmaya çalışıyor, onların dertlerini, sorunlarını gündeme tanışıyoruz.

Ereğli’de sosyal faaliyetlere de devam edeceğiz inşallah önümüzdeki ocak ayı içinde Mustafa Balbay ve Tuncay Özkan’ın katılacağı bir konferans düzenleyeceğiz. Her alanda Ereğli’nin sorunlarını gündeme getireceğiz, basın mensuplarında desteğini istiyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.