1. HABERLER

  2. Balbay ve Özkan'ı Ereğli'ye Geliyor

Balbay ve Özkan'ı Ereğli'ye Geliyor

Tuncay Özkan ve Mustafa Balbay ile yemek yiyen Tatlıdil ve Ayhan iki usta gazeteci ve özgürlük savaşcışı ile Ereğli'de yapılacak konferansı konuştular.Cumhuriyet...

A+A-

Tuncay Özkan ve Mustafa Balbay ile yemek yiyen Tatlıdil ve Ayhan iki usta gazeteci ve özgürlük savaşcışı ile Ereğli'de yapılacak konferansı konuştular.

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Ayhan, (12.12.2014) tarihinde CHP Seydişehir İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği ve Mustafa Balbay ile Tuncay Özkan'ın konuşmacı olduğu konferansa katıldılar.

Seydişehir Kızılay Düğün Salonu'nda gerçekleşen konuşma öncesinde ve sonrasında Tuncay Özkan ve Mustafa Balbay ile yemek yiyen Tatlıdil ve Ayhan iki usta gazeteci ve özgürlük savaşcışı ile Ereğli'de yapılacak konferansı konuştular.

Ereğli davetinin kendilerini çok mutlu ettiğini ve Ereğli'nin demokrat insanları ile bir araya gelmekten onur duyacaklarını ve yoğun konferans takvimi içerisinde mutluka Ereğli için zaman ayıracaklarını belirttiler.

İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil de İki büyük gazeteci ve Ergenekon hukuksuzluğunun mağduru özgürlük savaşçıları Ereğli'ye geliyorlar. Kendilerini Ereğli halkının çok özlediğini ve Ereğli buluşmasının kendileri için de çok anlamlı olacağını belirttik. Bu hafta içerisinde Sayın Balbay ve Sayın Özkan ile telefon görüşmesi yapıp kendileri için de uygun olan tarihi belirleyeceğiz ve Ereğlililerin özlemini kurduğu Balbay ve Özkan'ı Ereğli'de ağırlayacaklarını söyledi.

Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Ayhan ise artık Ereğli de CHP aktif, CHP işliyor. CHP'lileri ve Ereğli'nin tüm demokrat hemşehrilerini canlandıracak organizasyonları yapacağız. Tabi ki Türkiye'nin her bölgesinden yoğun talep edilen Balbay ve Özkan'ı istediğimiz tarihte yakalayamıyoruz ama kendilerine Ereğli'nin sosyo kültürel durumunu ilçe başkanımız ile birlikte anlattık, Ereğli'yi çok iyi bildiklerini, Ereğli'nin diriltileceğini söylediler ve anlattıklarımızla heyecanlanarak Ereğli'ye geleceklerini müjdelediler. Zamanını birlikte belirleyeceğiz ve Ereğli'ye unutulmaz bir söyleşi armağan edeceğiz dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.