1. HABERLER

  2. Ereğlispor İçin Birlik ve Dayanışma Yemeği

Ereğlispor İçin Birlik ve Dayanışma Yemeği

Ereğli İlçe Protokolü, İşadamları, Belediye Meclis Üyeleri, Ereğlispor Yönetimi ve futbolcular Ereğlispor birlik ve dayanışma yemeğinde buluştular.Ereğli...

A+A-

Ereğli İlçe Protokolü, İşadamları, Belediye Meclis Üyeleri, Ereğlispor Yönetimi ve futbolcular Ereğlispor birlik ve dayanışma yemeğinde buluştular.

Ereğli Belediyesi Dinlenme Tesislerinde gerçekleşen yemeğe Ereğli dışı programı nedeniyle Belediye Başkanı Özkan Özgüven katılmazken, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Garnizon Komutanı Adem Tol, Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları Zuhal Savaş ve Agah Taşkın, Halkapınar BelediyeBaşkanı Fahri Vardar ile kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile işadamları ve Ereğlisporlu idareciler, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Ereğlispor Kulübü Başkan Yardımcısı Canyurt Karslıoğlu, programda bir konuşma yaparak birlik ve dayanışma yemeğine katılanlara teşekkür etti.

Yeni bir yönetim ve teknik kadro ile şampiyonluk parolasıyla yola çıktıklarını ifade eden Karslıoğlu, bu hedef doğrultusunda iyi bir kadro oluşturduklarını ve ligde yaptıkları karşılaşmalarda 6 galibiyet ve 1 beraberlik alarak averajla ligde ikinci sırada olduklarını söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zuhal Savaş ise Ereğli Belediyesi Dinlenme Tesislerinde yoğun bir çalışma ortaya koyduklarını ve ilk olarak lokanta bölümünü ayağa kaldırdıklarını söyledi.

Buradaki çalışmaların önümüzdeki günlerde de devam edeceğini ve farklı bir konsepte hizmete sunacaklarını kaydeden Savaş, “Bugün Ereğlispor ile açılışı yaparak taçlandırmak istedik. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” diye konuştu.

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ise 1 ay önce bu alanın metruk bir şekilde, kullanılmaz halde olduğunu ifade ederek, “Yaklaşık 15 günlük bir çalışma sürecinde burası hizmete hazır hale getirilmiş. Başta Özkan Başkan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burası Ereğli’nin ortak malı. Buradan istifade etmek lazım. Bu anlamda atıl durumdaki bu alan ilçemize kazandırıldı. Burası önümüzdeki günlerde daha da canlanacak. Gelen misafirlerimizi burada ağırlayacak ve canlı kalmasını sağlayacağız. Bu sadece Belediyenin değil hepimizin üzerine düşen bir görevdir” dedi.

Kaymakam Erden, Ereğlispor’un ligde güzel ve hedefine emin adımlarla ilerlediğini de belirterek, “Ben birkaç maçlarını izledim. Güzel galibiyetler alıyorlar. Bu başarılarını devam ettirerek sezon sonunda belirledikleri hedeflerine ulaşırlar. Başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Geçmiş dönemde Ereğlispor’da başkanlık yapan ve Ereğlispor’un başarısı için emek harcayanlara plaket verilmesinin ardından program sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.