1. HABERLER

  2. CHP HER YERDE

CHP HER YERDE

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda Ulumeşe Köyü...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda Ulumeşe Köyü halkını ve yeni sanayi esnafını ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filoinalı, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Ulumeşe Köyü’nde vatandaşların ilgisi ile karşılandı. Köy halkı ile sohbet eden Köksal Filorinalı, konuşmasında, Ereğli’ye yapacakların ve projelerini anlattı. Ereğli’nin sağlık sorununun, Ereğli’de yaşamayan, Ereğli’ye belediye başkanı olmak için gelmiş, belediye başkanlığı görevi bitince de başka şehirlere gidecek kişiler tarafından çözülemeyeceğini kaydeden Filorinalı, “Ben 25 yıldır Ereğli’de yaşıyorum. Ereğli’nin sıkıntılarını Ereğli halkı ile birlikte yaşıyorum. Ereğli’nin en büyük sorunlarından birisi olan sağlık sorununu çözeceğiz. Ereğli’de belediyeye ait bir belediye hastanesi ile Ereğli halkı Konya Ankara yollarında çile çekmekten kurtulacak. İşsizliğin, vatandaşların belini büktüğü bir dönemde, birisi Ereğli-Konya yoluna, diğeri de Ereğli-Adana yoluna yapılacak olan belediyeye ait dinlenme tesisi ile işsizliğin önüne geçeceğiz. Köylerimizde, içerisinde interneti, kütüphanesi olan kültür evleri yapacağız” dedi.

Ulumeşe Köyü halkı tarafından alkışlarla dinlenen Köksal Filorinalı, dün de yeni sanayi marangozlar sitesi esnafını ve galericiler sitesi esnafını ziyaret etti. Sanayi esnafından büyük destek alan Köksal Filorinalı, “Destek verin, birlikte yönetelim, Ereğli’yi, gelişmiş bir kent yapalım” dedi.

Yeni sanayi esnafı ise, sanayi sitesinin yollarının düzensizliğinden ve çamur içinde çalıştıklarından yakındılar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.