1. HABERLER

  2. CHP HEYETİNİN GECESİ GÜNDÜZÜ YOK

CHP HEYETİNİN GECESİ GÜNDÜZÜ YOK

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı ve beraberindeki meclis üyesi adayları, gece gündüz demeden çalışıyorlar.Cumhuriyet...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı ve beraberindeki meclis üyesi adayları, gece gündüz demeden çalışıyorlar.

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, seçim çalışmalarını, saat kaç olursa olsun, hava şartları ne olursa olsun sürdürmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz akşam saatlerinde çarşı esnafını ve gece vardiyasında çalışanları ziyaret eden Köksal Filorinalı, Fenerbahçe-Trabzonspor maçını izleyen vatandaşlarla da görüştü ve destek istedi. Ziyaretleri sırasında vatandaşlara lokum da ikram eden Köksal Filorinalı, “Gece Gündüz demden çalışıyoruz. Bizim için çalışmanın saati yok, vakti yok, yağmuru yok çamuru yok” diyerek vatandaşlardan destek istedi.

“Bize destek verin, bizi daha fazla yorun, bizi gece gündüz çalıştırın yorulalım. Ama desteğinizi verin ve sizin için gece gündüz uyku nedir bilmeden çalışalım” dedi.

Köksal Filorinalı’nın gece geç saatlere kadar sürdürdüğü ziyaretleri takdir eden esnaflar ve vatandaşlar da, “Ereğli’nin, böyle gece gündüz güleryüzle çalışan bir belediye başkanına ihtiyacı var. Ve görünen o ki Ereğli, güleryüzlü ve çalışkan belediye başkanını buldu. Köksal Filorinalı’yı başkan olarak görmek istiyoruz” dediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.