1. HABERLER

  2. CHPLİ TAMAYLIGİL EREĞLİDEYDİ

CHPLİ TAMAYLIGİL EREĞLİDEYDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil Ereğli İlçe Teşkilatı Seçim Bürosunun açılışına katıldı.Mahalli İdareler Seçimlerine kısa...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil Ereğli İlçe Teşkilatı Seçim Bürosunun açılışına katıldı.

Mahalli İdareler Seçimlerine kısa bir süre kala seçim çalışmalarına hızla devam eden CHP Ereğli İlçe Teşkilatı Ereğli’ye bağlı Barboros Mahallesi Anafartalar Caddesinde seçim bürosu açtı. Seçim bürosunun açılışına CHP Genel Sekreteri Bihlun Talaylıgil, CHP Konya İl Başkanı Mevlüt Karpuz, Ereğli İlçe Başkanı Fatih San, Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Seçim bürosunun açılışının ardından halka hitap için seçim otobüsü üzerine çıkan Tamaylıgil ve beraberindekiler çarpıcı açıklamalarda bulundu. İlk olarak selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı Fatih San, CHP’nin aydınlık yarınların teminatı olduğunu ifade ederek, 30 martta milletin hırsızlardan hesap soracağını kaydetti.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı ise, mutlu bir gelecek için özgür biçimde yaşamak için tek çarenin CHP olduğunu belirterek, Ereğli Belediyesini CHP’nin başarılı belediyecilik anlayışı ile buluşturulacağının altını çizdi.

Son olarak halka hitap eden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, beraber yürüdük biz bu yollarda diyen zihniyetin beraber yürümediklerini, aksine beraber yürüttüklerini öne sürdü. İleri demokrasi için tek yolun CHP olduğunu dile getiren Tamaylıgil, 31 Martta doğacak CHP güneşinin Ereğli’yi ısıtacağını kaydetti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.